Мантинелата на фаталния завой на пътя край Своге не е поставена от

...
Мантинелата на фаталния завой на пътя край Своге не е поставена от
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Своге: Общината няма нищо общо с поставената декоративна мантинела

Мантинелата на съдбовния завой на пътя край Своге не е сложена от общината. Това разгласи зам.-кметът на Своге Валентин Михайлов пред БТВ.

Според АПИ мантинелата на това трасе е поставена там от общината, а не от тях. Тя не била част от плана, написа novini.bg.

Днес към 10:00 ч. съдбовното трасе от пътя край Своге ще бъде затворено за придвижване по искане на Прокуратурата и следствието, с цел да бъдат взети нови проби от пътната настилка.

„ Нямаме информация за еластичната ограда. Няма информация за защитното оборудване, никаква информация ”, безапелационен е Михайлов.

По думите му цялата документи е конфискувана от постройките на общината по отношение на следствието. „ Експерти могат да открият доста елементарно кой е поставил защитната ограда ”, счита Михайлов.

Той посочи, че не знае от кого е сложена. Зам.-кметът на града е един от първите, които идват на място след случая край Своге и оказва помощ на потърпевшите. „ Беше в действителност ужасно, уповавам се по някакъв метод всички участници да сме помогнали в спасяването на хората ”, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР